İSTANBUL / SULTANGAZİ - Nurettin Uzun Ortaokulu

Nurettin Uzun Ortaokulu

ESKİ HABİPLER MAH. TÜREL CAD. NO 22/24A SULTANGAZİ / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, Öğrencilere, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsetme, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası´na ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenilebilen birey olma bilincini kazandırmak, Öğrencilerin, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, benimsemelerini, geliştirmelerini bu değerlere saygı duymalarını sağlamak, Öğrencileri, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek, Öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine, sosyal, kültürel, eğitsel etkinliklerle millî kültürümüzü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmak,
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz... öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan, başkaları, ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız. Biz...öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.
Başarılar
Cocuk Oyunlari Ilce birinciligi, Zeka Oyunları Mangala da Ilce birinciliği ve il turnuvasında dördüncülük.
Doğalgaz Kaloriferli
Belediye otobüsleri veya minibusler ile habipler durağında inilir
Özel servis, taşımalı eğitim ve özel eğitim servisi
İlçe merkezi : 3,7km - İl merkezi : 23km
Okulumuz sınav ile öğrenci almamaktadır
Okulumuz sınav ile öğrenci almamaktadır
Okulun Sınav Başarı Durumu
2021-2022 egitim ogretim yilinda lgs sinavinda %10 luk dilime yerlesen ogrenci sayimiz 12 dir.
Ogrencilerimizin tamamı üst kademeye yerleşmiştir.
Futbol, basketbol, voleybol
Harezmi Eğitim Proje Okulu